недеља, 7. април 2019.

Pozivno pismo - Best Teacher - Ex Yugoslavia




DRAGI NAŠI NASTAVNICI ŠIROM BIVŠE JUGOSLAVIJE,
ILI ŠTO BI ŽELJANA REKLA:
„DRAGA NAŠA PAMETI I SNAGO“!

Želim da Vas obavestim, da kao osnivač i predsednik Udruženja gružanskih učitelja, po četvrti put organizujem Stručni skup „Povezujmo se“.
Sam cilj skupa je podsticanje povezivanja i motivisanje nastavnika i vaspitača iz naše države, ali i iz susednih, a neki od ishoda su vidljivost njihovog rada i stvaralaštva, promocija škola i dečjih ustanova, udruženja, asocijacija.
U istom cilju, ove godine, povezala su se i naša tri udruženja: Vukova porodica, Kreativni učitelji i Udruženje gružanskih učitelja.
Skup će se održati, u subotu, 20. aprila 2019. godine, u Svečanoj sali Srednje škole u Kniću.
Zadovoljstvo je pozvati sve drage ljude iz regiona da nam se pridruže i budu počasni gosti skupa.
Takođe, dugujem izvinjenje, što poziv nisam uputila ranije,ali učeći od najboljih, bar jednim delom, sada ispravljam grešku .
Ovo je jedinstvena prilika da se nastavnici i vaspitači okupe, razmene svoje ideje i iskustva, da predstave svoj rad i ustanovu, ali bi nam jako značilo da na ovom skupu budete prisutni i Vi, kao Najbolji nastavnici bivše Jugoslavije, koji podržavaju nastavnički i vaspitački entuzijazam, inventivnost i njihovu potrebu za povezivanjem i razmenom iskustava.
Za sva pitanja, stojim Vam na raspolaganju. Sigurna sam da ćete prepoznati važnost ovog događaja i da ćete i Vi, Najbolji nastavnici bivše Jugoslavije, biti sa nama 20.aprila 2019. godine u Kniću.
Dobro došli u zajednicu razumevanja, podrške i ljubavi!

Srdačno,


Biljana Vulović,


predsednik UO UGU-a
     
            






Нема коментара:

Постави коментар